Sponsoring

Herkent u dit gevoel als ondernemer? U sponsort ‘van alles en nog wat’ maar of het u iets oplevert weet u niet. In de dagelijkse praktijk betekent sponsoring voor veel ondernemers geld overmaken in ruil voor een logo- of naamsvermelding in de vorm van een vlag, spandoek of reclamebord. En daar hangt uw logo te midden van de andere sponsoren. Herkent u dat?

Het goede nieuws is dat sponsoring meer is. Het is ‘een zakelijke relatie tussen een verstrekker van fondsen, middelen en/of diensten en een persoon, evenement of organisatie die in ruil hiervoor bepaalde rechten en associatie biedt die voor commerciële doelstellingen gebruikt mogen worden’. Voldoet uw sponsoring hieraan? Of is alleen het eerste deel op u van toepassing?

Als dit laatste het geval is; schakel dan Tapering in. Wij maken uw sponsoring zichtbaar, onderscheidend en passend bij uw onderneming. Hierdoor wordt uw sponsoring relevanter en van betekenis. Naast het geven van advies kunnen wij uw sponsorwerkzaamheden ook volledig uit handen nemen. Kunt u gewoon blijven doen waar u goed in bent..

 

Verenigingen

Tapering geeft ook sponsoradvies aan verenigingen, stichtingen, (maatschappelijke en culturele) organisaties en particuliere initiatieven die op zoek zijn naar sponsors en fondsen.