Kernwaarden

Tapering is betrokken en praktisch, kijkt multifocaal naar situaties en wil u als klant ontzorgen als het om uw interne en externe communicatie gaat.

Betrokken

Tapering is geëngageerd. Dat uit zich in oprechte interesse in u en uw wijze van ondernemen. Tapering streeft naar een duurzame en langetermijnrelatie en wil door u ervaren worden als een partner in business die gevraagd en ongevraagd communicatieadvies geeft, en creatief en constructief meedenkt.

Praktisch

Tapering geeft communicatieadviezen die praktisch toepasbaar zijn. Creatief, functioneel en geen nonsens. Maatwerk dat aansluit bij uw context als ondernemer of organisatie.

Ontzorgend

Tapering wil u letterlijk en figuurlijk werkzaamheden uit handen nemen waardoor u zich kunt richten op uw kerntaken. Voor u betekent dit concreet ‘minder gedoe’. Tapering streeft ernaar dat u deze service als uitstekend beoordeelt.

Multifocaal

Tapering helpt u uw perspectief te verbreden en op meerdere manieren naar dezelfde situatie te kijken. Dit kan leiden tot nieuwe en onverwachte inzichten en het wegnemen van blinde vlekken. Tapering helpt u met een bewuste balans tussen focus en aandachtsspreiding.