Gratis brainstormen

Hoe kan ik mijn onderneming beter profileren? Hoe zorg ik voor voldoende contactmomenten met mijn klanten? Welke sociale media zet ik in en hoe? Ik adverteer wel maar er komt te weinig uit. Kan het anders? Hoe haal ik meer uit mijn sponsoring? Hoe bouw ik aan een goede reputatie? Hoe informeer ik mijn medewerkers? Wat en hoe communiceer ik tijdens het verandertraject (met mijn medewerkers en mijn klanten)?

Zomaar een aantal vragen waar ondernemers en organisaties mee te maken kunnen krijgen en waarbij communicatie een belangrijke rol speelt. Veel ondernemers blijven echter zelf worstelen met communicatievragen zonder daarbij de hulp in te roepen van een communicatieadviseur. Herkenbaar? Maak dan gebruik van onderstaand vrijblijvend en eenmalig aanbod. Het kost u een uur én een glas water.

Eenmalig aanbod

Een uur brainstormen over zaken die u bezighouden en horen hoe een creatief iemand met een communicatieachtergrond daar tegenaan kijkt. Geheel vrijblijvend en voor u geen reiskosten of reistijd; Tapering komt namelijk bij u. U zorgt voor een glas water, wij voor praktische en creatieve tips en adviezen uit de communicatiepraktijk.